Kalle Ektörne
Triathlete
Klubb: Umara Sports Club Ålder: 43 Jag är 4 barns pappa och har en underbar fru, allting började när jag vad i skolan har allting varit aktiv i alla sporter som finns, men simningen och cyklingen har alltid varit mina favorit grenar, jag genomförde flera triathlon tävlingar i skolan men det va inte så stor i USA då, sen blev det mycket fotboll, baseboll och amerikansk fotboll, jag har mina rötter i Colombia och USA sen 1998 bor jag i Sverige stor förändring i mitt liv att flytta hit från USA, cyklingen följde mig hit och har varit aktiv i olika motions tävlingar, 2018 har planerat att köra Mallorca 70,3 och Elsinore 70,3 plus små tävlingar.
Mattias Törnqvist
Triathlete
Klubb: IK NocOut.se Ålder: 50 Trebarnsfar, äkta make, ingenjör och triathlet. Gillar att träna hårt och tävla än hårdare. Fjolåret bjöd på agegroup-segrar i Ironman 70.3 Jönköping och Kalmar Ironman samt ett oförglömligt deltagande i VM på Hawaii. För 2018 är mina största mål att försvara mina segrar i Jönköping och Kalmar. Ha en plan och våga sikta högt!
Anna Johansson
Triathlete
Klubb: IK NocOut.se Ålder: 37 Trebarnsmamma, forensiker och triathlet. Tränar hårt och effektivt med stort fokus på kvalitetspass, och där känsla och lust får vara ledord. Meriter: En 3:e placering Age-group Jönköping 70.3 2017 och ett personbästa på 4.44 från Tenson Tjörn Triathlon 2017. Även ett SM-brons Medeldistans och ett SM-guld Sprint (Masters 2016). Under 2018 tar jag sikte på Duathlon-SM, Svenska Triathloncupen och SM i medeldistans.
Jacob Svensson
Triathlete
Klubb: IK NocOut.se Ålder: 22 Snabb presentation: Efter att ha sysslat med många bollsporter så har jag mer och mer gått över till triathlon. Tycker mest cyklingen, men ändå är det den gren jag är svagast i. Fokus ligger på mindre, kortare lopp där farten är hög och smärtan fruktansvärd! Tävlingar 2018: Björsäter Triathlon, Gammalkil Triathlon, Västervik Triathlon, Ekängen Triathlon, Vadstena Triathlon
Tobias Johansson
Triathlete
Klubb: IK NocOut.se Ålder: 39 Nybliven Skänningebo.Ska bli Pappa i sommar men siktar på att hinna simma,cykla o springa lite där i mellan.Har 3 tävlingar på schemat i år.1/2 Ironman i Elsinore,Hel Ironman i Kalmar o Barcelona.Målet är att hålla focus o prestera max när det gäller.
Erica Månsson
Triathlete
Klubb: IK NocOut.se Ålder: 28 Snabb presentation: Hittade triathlon för tre år sedan och fastnade direkt i Ironmanbubblan. Älskar utmaningar och hård träning. Trivs absolut bäst på cykeln! Tävlingar 2018: Stora målet för 2018 är Ironman Hamburg. På vägen dit blir det bl.a. Borås triathlon i medeldistans samt ett par kortare tävlingar.
Daniel Haavisto
Triathlete
Klubb: IK NocOut.se Ålder: 44 Snabb presentation: Motionär som har fastnat för Triathlon. Älskar livsstilen: livspusslet, prylarna och känslan på startlinjen och klumpen i halsen vid målgång. I år är planen att köra min fjärde Ironman och då helst på kortare tid än 11 timmar, på 70.3 är målet SUB 5. Tävlingar 2018: Ironman 70.3 Jönköping och Ironman Kalmar plus nån vätternrunda och mindre tävlingar.
Ida Karlsson
Triathlete
Klubb: IK NocOut.se Ålder: 30 Målmedveten och envis motionär som älskar att träna och tävla. Genomförde min första Ironman i Kalmar 2017 vilket också är årets stora målsättning. Delmål under året är förutom medeldistans i Vansbro bland annat Vasaloppet, Marathon di Roma och multisporttävlingen SAR (Sportkullan Adventure Race) Jag älskar utmaningar och att få kämpa för att nå mina mål!