Cykelverkstad specialiserad på triathlon,racer och mountainbike. Vi ger dig alltid en personlig och professionell hjälp och vi reparerar alla cyklar.

Shimano service center
  • Utbildade och certifierade mekaniker
  • Alltid senaste teknologi
  • Originaldelar
Lånecykel och SMS-avisering
I mån av tillgång så kan vi även erbjuda lånecykel, kostnadsfritt. När din cykel sedan är klar så kommer det ett SMS så du vet att du kan komma förbi och hämta din cykel.
Vi tar hand om din cykel

I vår verkstad håller vi hög Kvalité på jobben och bra Service! 

Vi jobbar med allt ifrån Barncyklar till exklusiva Carbon Racercyklar. Finns det något bättre än att ha en fräsch servad cykel som går felfritt? Nej så klart inte, därför finns vi för dig. Vi gör reprationer och utför allt som behövs göras på din cykel.

Recensioner

Kalle är absolut bäst i Linköping på cyklar. Han kan verkligen cyklar. Mycket bra bemötande och han har dessutom en extraordinär känsla för vad kunden vill ha. 10 stjärnor av fem möjliga.

Claes-Johan Person

Med ett trasigt bakhjul och dålig service hos en annan cykelhandlare i Lkpg (9 dagar utan återkoppling) fick jag nog. Cykeln var inte påbörjad och inga reservdelar beställda(!). Kalle däremot gav bra rekommendationer på nya hjul och tog sig an att kika på det trasiga bakhjulet. På mindre än en halvtimme var cykeln kittad och klar. Guld! TACK SUPERKALLE!

Jill Norlin