LÄS MER OM VÅRA KÖPVILLKOR NEDAN

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

 

Köpvillkor

E-handelslagen skyddar dig som köpare när du handlar varor över internet. Den ställer krav på vad en säljare måste informera dig om och vilka tekniska hjälpmedel som måste finnas när du gör en beställning.

Ålder

Du måste vara 18 år för att beställa varor, beställningar av kunder under 18 år
måste vara godkända i kommentarfältet i kassan av målsman med namn och telefon nummer i
annat fall makuleras ordern.

Du förutsätts ha läst dessa köpvillkor när du lägger en order.

Priser

Alla priser är i svenska kronor och inklusive aktuell mervärdesskatt. Vi reserverar oss för faktafel,
prisändringar och eventuella omständigheter som vi ej kan råda över, t.ex. ändrad momssats.

Fraktkostnad

Frakten för cyklarna fastpris 300kr, Tillbehör varierar från 49kr till 100kr.

Ångerrätt/Öppet köp

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid specialbeställda varor/cyklar, democyklar eller begagnade produkter och cyklar).

Vid retur står du risken för varan, därför är det viktigt att varan inte kan komma till skada under transporten. Varan ska vara oanvänd och skickas tillbaka i oskadad originalförpackning om en sådan medföljer. Samtliga etiketter ska sitta kvar på kläder och eventuella manualer ska skickas med. Det är viktigt att ytteremballage används och att tejp eller annat material inte klistras på originalförpackningen. Vid retur av cykel rekommenderar vi starkt att vårt originalemballage används, för att säkra en trygg transport.
Vid köp av hygienartiklar eller underkläder, får förseglingen inte vara bruten, sådana varor med bruten försegling kan inte returneras. Ångerrätten gäller inte varor som tillverkats eller ändrats i enlighet med dina särskilda önskemål exempelvis montering av tillbehör. Returer kan inte skickas mot Postförskott/Efterkrav. Efter mottagen och godkänd retur kommer återbetalning att ske inom trettio (30) dagar från det att Cykelspecialisten i Linköping tog emot returen. För återbetalning – ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer. Vi återbetalar inga fraktkostnader. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se

Säkra betalningslösningar

Betalning med Payson. Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett PaysonKonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

Reklamation

kontakta oss via mejl eller telefon order@cykelspecialistenlkpg.se eller 013-156183

Garanti

Alla varor på Cykelspecialisten i Linköping  har 1 års garanti (fel vid tillverkning). Skador som orsakats av verktyg i samband med montering ersätts ej.